Početna Aplikacije 5 najboljih aplikacija za besplatno praćenje mobilnog telefona

5 najboljih aplikacija za besplatno praćenje mobilnog telefona

Na Androidu postoji mnogo aplikacija za besplatno praćenje mobilnog, svaka bolja od prethodne. Oni su veoma korisni za lociranje mobilnog telefona u slučaju krađe, gubitka ili nekog drugog incidenta, pa ćemo sada navesti one najbolje.

Bolje paziti nego žaliti. Tako kaže narodna izreka. Sa sljedećim aplikacijama možete brzo pronaći mobilni. Svi su besplatni i možete ih preuzeti preko Android Play Store-a, ali je vjerovatno da neki imaju interni sistem mikroplaćanja koji vam omogućava da otključate naprednije funkcije i uklonite reklame iz njih. Sada, bez daljnjeg, ovo je 5 najboljih aplikacija za besplatno praćenje mobilnog telefona.

Google pronađite moj uređaj

5 najboljih aplikacija za besplatno praćenje mobilnog telefona

Za dobar početak tu je Googleova aplikacija Pronađite moj uređaj, aplikacija koja ima, ništa više i ništa manje, više od 100 miliona preuzimanja u Play Store-u. Ova je aplikacija savršena za besplatno praćenje vašeg mobilnog telefona jer ima više funkcija geolokacije koje će vam omogućiti da točno znate gdje ga pronaći. Za to koristi GPS funkciju vašeg telefona, kao i mapu koja će vam pomoći da ga locirate.

GPS Mobile Locator

GPS Mobile Locator je još jedna odlična alternativa za besplatno pratite svoj mobilni Ovoj aplikaciji je potreban samo vaš broj mobilnog telefona – ili broj člana porodice, kao što je vaša djeca – da bi djelovala. Brinite o svojim najmilijima uz ovu aplikaciju i lako saznajte gdje se nalaze.

Find My Phone Android: Tracker

Nastavljamo sa Pronađi moj mobilni: pretraživač, vrlo korisna aplikacija za lociranje vašeg telefona ako ste ga izgubili. Njegov interfejs je praktičan i lak za korištenje. Koristite alarm da lakše locirate mobilni. Izgubljen u autu? Je li kod kuće, ali ne znate gdje tačno? Nema veze, s ovom aplikacijom ćete je brzo pronaći.

Familo: Find My Phone Locator

Find my phone je još jedna aplikacija koja je prilično slična prethodnim. Sa više od 5 miliona preuzimanja u Android Play Store-u, nesumnjivo je jedan od najboljih za besplatno praćenje mobilnih telefona za nekoliko sekundi ili minuta.

iSharing: GPS Location Tracker

Za kraj, imamo iSharing: Pronađite mobilni telefon. Ovo je još jedna od najboljih besplatnih aplikacija za praćenje mobilnih uređaja i iz tog razloga ima više od 10 miliona preuzimanja u Play Store-u. Ima funkciju porodičnog mobilnog lokatora koja vam omogućava da pratite ne samo svoj telefon, već i telefon svoje djece, roditelja, braće i sestara, pa čak i prijatelja.

info
Odricanje odgovornosti: Informacije navedene u ovom članku zasnovane su na ličnom iskustvu našeg tima i izvorima trećih strana. Iako su uloženi svi napori da se pruže tačne i pouzdane informacije, čitaoci treba da budu svjesni da je ovo subjektivna procjena. Ovaj članak nije plaćen niti sponzorisan od bilo kojeg proizvođača ili trgovca.

Komentariši

Please enter your comment!
Please enter your name here