Početna Aplikacije Android dobio zvaničnu ChatGPT aplikaciju

Android dobio zvaničnu ChatGPT aplikaciju

ChatGPT je konačno dobio svoju zvaničnu Android aplikaciju. Vlasnici uređaja koji pokreću ovaj operativni sistem više neće morati da posjećuju zvanični sajt kako bi pristupili najpopularnijoj vještačkoj inteligenciji na svetu, ali ni da instaliraju sumnjive aplikacije koje tvrde da nude istu ili sličnu funkcionalnost.

Korišćenjem aplikacije, korisnici imaju iste mogućnosti kao da koriste ChatGPT sajt. “Zvanična aplikacija je besplatna, sinhronizuje vašu istoriju na svim uređajima i donosi najnovija unapređenja OpenAI modela”, piše u zvaničnom Google Play listingu.

Kako navode tvorci, sa ChatGPT veštačkom inteligencijom u svom džepu, korisnicima je na raspolaganju sljedeće:

Instant odgovori
Prilagođeni savjeti
Kreativna ispiracija
Profesionalni doprinos
Mogućnost učenja

Kako to već obično biva, iOS korisnici su zvaničnu ChatGPT aplikaciju dobili još u maju, a ona je za samo nedjelju dana preuzeta čak 500.000 puta sa App Store prodavnice.

Ukoliko imate Android telefon i želite da svuda sa sobom nosite najpopularniju vještačku inteligenciju, potrebno je da posjetite OVAJ LINK. Nažalost, zvaničnu ChatGPT aplikaciju nećete moći odmah da koristite, već samo da rezervišete instalaciju. Ukoliko to učinite, aplikacija će se automatski instalirati čim postane dostupna, a kompanija OpenAI tvrdi da će se to desiti ove nedjelje.

info
Odricanje odgovornosti: Informacije navedene u ovom članku zasnovane su na ličnom iskustvu našeg tima i izvorima trećih strana. Iako su uloženi svi napori da se pruže tačne i pouzdane informacije, čitaoci treba da budu svjesni da je ovo subjektivna procjena. Ovaj članak nije plaćen niti sponzorisan od bilo kojeg proizvođača ili trgovca.

Komentariši

Please enter your comment!
Please enter your name here