Početna Vijesti Apple zvanično potvrdio: Znamo kada stiže iPhone 15 serija

Apple zvanično potvrdio: Znamo kada stiže iPhone 15 serija

Pre nekoliko nedjelja pojavile su se glasine da će 12. septembra Apple održati događaj u okviru kojeg će predstaviti nove iPhone modele. Sada je kompanija to i zvanično potvrdila.

Objavljeno je da će iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro i iPhone 15 Pro Max (koji bi mogao da bude nazvan i iPhone 15 Ultra) biti predstavljeni 12. septembra, a događaj će biti prenošen uživo onlajn.

Za ovaj događaj, Apple je odabrao slogan “Wonderlust”, što je igra reči za “wanderlust” što označava snažnu želju za putovanjem. U slučaju kompanije Apple, to može da označava snažnju želju da zadivi korisnika.

Očekuje se da će sva četiri nova iPhone modela imati USB-C portove, zahvaljujući nedavnom obaveznom zakonu Evropske unije. Takođe, glasine pominju da će iPhone 15 Pro Max / Ultra biti prvi Apple uređaj koji stiže sa periskop kamerom.

Oba Pro modela bi trebalo da imaju okvire od titanijuma umesto nerđajućeg čelika. Kompletna serija će taster za utišavanje zvuka zamjeniti novim Action tasterom koji može da se programira. Sada bi svi modeli bi trebalo da imaju i Dynamic Island.

Tokom događaja bismo mogli videti i Apple Watch Series 9 i Apple Watch Ultra 2 pametne satove.

info
Odricanje odgovornosti: Informacije navedene u ovom članku zasnovane su na ličnom iskustvu našeg tima i izvorima trećih strana. Iako su uloženi svi napori da se pruže tačne i pouzdane informacije, čitaoci treba da budu svjesni da je ovo subjektivna procjena. Ovaj članak nije plaćen niti sponzorisan od bilo kojeg proizvođača ili trgovca.

Komentariši

Please enter your comment!
Please enter your name here