Početna Vijesti Evo kada stiže iOS 17

Evo kada stiže iOS 17

Apple je održao svoj godišnji događaj „Wonderlust“ za 2023. godinu. Pored novog iPhone-a 15 i sljedeće generacije Apple Watch-a, kompanija je najavila da će iOS 17, koji će koristiti nova generacija uređaja, biti dostupan kao besplatno softversko ažuriranje 18. septembra.

Javna beta verzija za iOS 17 je dostupna za preuzimanje još od juna i već je prikazala niz dizajnerskih poboljšanja.
Jedna od novih mogućnosti je definisanje ekrana za odlazne pozive. Imate mogućnost da izaberete šta će ljudi videti na svojim uređajima kada ih pozivate.

Takođe, imate opciju da pozive koje primate preusmerite direktno na govornu poštu i da umjesto slušanja poruka možete da pročitate transkripte ili tekstualne verzije tih poruka.

Korisnici će takođe moći da šalju brze glasovne ili video poruke ako neko ne odgovori na njihove FaceTime pozive.

Takođe, moći će da isključe/zaključaju mikrofon na svojih AirPods slušalica. Sistem za provjeru pravopisa takođe je poboljšan kako bi se smanjilo ispravljanje pravopisnih grešaka na neželjeni način.

info
Odricanje odgovornosti: Informacije navedene u ovom članku zasnovane su na ličnom iskustvu našeg tima i izvorima trećih strana. Iako su uloženi svi napori da se pruže tačne i pouzdane informacije, čitaoci treba da budu svjesni da je ovo subjektivna procjena. Ovaj članak nije plaćen niti sponzorisan od bilo kojeg proizvođača ili trgovca.

Komentariši

Please enter your comment!
Please enter your name here