Početna Vijesti Globalna verzija Huawei P60 biće objavljena 09. maja

Globalna verzija Huawei P60 biće objavljena 09. maja

Huawei je objavio zvanični tizer posvećen lansiranju P60 serije pametnih telefona na međunarodnom tržišu. Pored datuma, slika je takođe nagovještavala objavljivanje drugih novih proizvoda kompanije.

Svjetska premijera Huawei P60 održaće se sljedeće nedjelje, 9. maja. Koje će još uređaje proizvođač predstaviti javnosti, nije poznato. Možemo samo pretpostaviti da govorimo o sklopivom Huawei Mate X3 ili nosivim uređajima kao što su pametni sat Watch Ultimate i slušalice FreeBuds 5.

Prethodno predstavljena u Kini, serija Huawei P60 uključuje tri modela: osnovni P60, P60 Pro i ograničeno izdanje P60 Art. Svaki je opremljen OLED ekranom od 6,67 inča sa brzinom osvježavanja od 120 Hz. Zasnovani na Qualcomm Snapdragon 8+ Gen1 4G procesoru.

info
Odricanje odgovornosti: Informacije navedene u ovom članku zasnovane su na ličnom iskustvu našeg tima i izvorima trećih strana. Iako su uloženi svi napori da se pruže tačne i pouzdane informacije, čitaoci treba da budu svjesni da je ovo subjektivna procjena. Ovaj članak nije plaćen niti sponzorisan od bilo kojeg proizvođača ili trgovca.

Komentariši

Please enter your comment!
Please enter your name here