Početna Aplikacije Google aplikacije na Huawei telefonima – lako i sigurno

Google aplikacije na Huawei telefonima – lako i sigurno

Od sredine februara, korisnici Huawei pametnih uređaja imaju lakši pristup svim aplikacijama na AppGallery prodavnici. Ono što je opšte poznato je da od 2019. godine Huawei telefoni dolaze do Google servisa putem Gspace aplikacije, ali se sada to mijenja. Veliki broj ovih, kao i ostalih aplikacija, dostupno je direktno sa AppGallery, na veoma jednostavan način. Jednom rečju do Google aplikacije na Huawei telefonima, od sada mnogo lakše i jednostavnije što će olakšati svakodnevni život korisnicima.

Praktično rješenje jeste Gbox, integrisan u AppGallery, tako da je sada svim EMUI korisnicima dostupno apsolutno sve što im je potrebno direktno iz njihove prodavnice aplikacija AppGallery na Huawei uređajima. Gbox je aplikacija nezavisnog proizvođača i sva njena korisnost se ogleda u omogućavanju korisnicima da instaliraju aplikacije sa punom funkcionalnošću, sa svim notifikacijama i najnovijim ažuriranjima.

Pri odabiru neke od popularnih Google aplikacija, poput Google Maps, Google Drive ili Gmail-a, jednostavnim pritiskom na dugme Install, uz prvu takvu aplikaciju koju instalirate dolazi i brza instalacija Gbox-a. Tada korisnik u Gbox treba da unese svoje podatke Google naloga, poslije čega to više nije potrebno. Svaka slijedeća aplikacija se instalira za samo par sekundi, uz jedan pritisak na dugme Install na AppGallery prodavnici aplikacija.
Bitna činjenica je da su sada sve željene aplikacije dostupne odmah na početnom ekranu Huawei uređaja, i nisu više skrivene u drugim aplikacijama, kao što je to nekada bio slučaj.
Svaka poteškoća je ovim odličnim rješenjem uklonjena, tako da na telefonu poput Huawei Mate 50 Pro svaka aplikacija radi stabilno i instalira se velikom brzinom. Nivo bezbjednosti je, kao i uvjek kod Huawei uređaja, na najvišem nivou i bezbjednost podataka korisnika se ne dovodi u pitanje.

Sve aplikacije koje se nalaze na AppGallery su testirane od strane kompanije Huawei, čime je garantovana bezbjednost pri regularnoj upotrebi. AppGallery posjeduje potpun sistem za obezbjeđenje zaštite, koji se sastoji od verifikacije imena proizvođača aplikacije, testiranje od četiri koraka, kao i zaštitu pri skidanju i samoj instalaciji aplikacije.

Na ovaj način, AppGallery postaje jedinstvena i veoma korisna prodavnica aplikacija u kojoj možete pretražiti, odabrati i instalirati veliki broj korisnih aplikacija, na samo jednom mjestu. Ovim je svaka briga korisnika Google aplikacija uklonjena, jer je sada sve dostupno kroz prodavnicu AppGallery.

info
Odricanje odgovornosti: Informacije navedene u ovom članku zasnovane su na ličnom iskustvu našeg tima i izvorima trećih strana. Iako su uloženi svi napori da se pruže tačne i pouzdane informacije, čitaoci treba da budu svjesni da je ovo subjektivna procjena. Ovaj članak nije plaćen niti sponzorisan od bilo kojeg proizvođača ili trgovca.

Komentariši

Please enter your comment!
Please enter your name here