Početna Vijesti Google je objavio 3D model Pixel 8 Pro, otkrivajući dizajn i brojne...

Google je objavio 3D model Pixel 8 Pro, otkrivajući dizajn i brojne karakteristike

Na web stranici Google Pixel Simulatora nalaze se informacije o pametnom telefonu Pixel 8 Pro, koji će biti predstavljen 4. oktobra . Korisnici 𝕏 i Reddit-a uspjeli su napraviti snimak ekrana interfejsa koji demonstrira dizajn i hardverske karakteristike noviteta.

Google Pixel Simulator vam pruža pogled od 360 stepeni na uređaje serije Pixel i uči o lokaciji komponenti: kamera, zvučnika, mikrofona i još mnogo toga.

Uporedi cijene mobilnih telefona


Šta je potvrđeno za Pixel 8 Pro: tri boje: plava, porcelan i crna (Sky, Porcelain, Licorice); kućište ima više zaobljenih uglova od pametnih telefona prethodne generacije; ploča stražnje kamere opremljena je jednom rupom za sva tri fotosenzora, kao i blic i senzor temperature; Suprotno jednoj od glasina , pametni telefon je opremljen fizičkim ležištem za SIM karticu. Prethodno je Google greškom objavio fotografiju Pixel 8 Pro u porcelanu. Također, na mrežu su procurili video snimci koji pokazuju rad temperaturnog senzora i nove funkcije Audio Magic Eraser .

info
Odricanje odgovornosti: Informacije navedene u ovom članku zasnovane su na ličnom iskustvu našeg tima i izvorima trećih strana. Iako su uloženi svi napori da se pruže tačne i pouzdane informacije, čitaoci treba da budu svjesni da je ovo subjektivna procjena. Ovaj članak nije plaćen niti sponzorisan od bilo kojeg proizvođača ili trgovca.