Početna Recenzije Google Google Pixel 6a

Google Pixel 6a

Google Pixel 6a ima svu tehnologiju koju biste očekivali od uređaja srednjeg ranga. Posjeduje OLED ekran od 6,10 inča sa rezolucijom 1080×2400 (FHD+), stereo zvučnike, Corning Gorilla Glass 3, 84,5% korisnu površinu i elegantan dizajn od legure aluminijuma i plastike. Takođe dolazi sa naprednim Google Tensor (5nm) procesorom, 6 GB LPDDR5 RAM-a i 128 GB UFS skladišnog prostora 3.1 — moćnom kombinacijom koja će se mnogima sigurno svidjeti.

Google Pixel 6a takođe dolazi sa nekim impresivnim mogućnostima kamere. Posjeduje dvostruku kameru koja sadrži standardni senzor Sony IMKS363 Ekmor RS 12.0MPKS, širokougaoni objektiv sa senzorom Sony IMKS386 Ekmor RS 12.0MPKS i selfi kameru sa senzorom Sony IMKS355 8.0MPKS. Ovo podešavanje je poboljšano optičkom stabilizacijom (OIS), 4K videom, ultra širokim uglom od 114º i digitalnim zumom od 7k.

Povezivanje takođe ne bi trebalo da brine. Google Pixel 6a podržava Bluetooth 5.2, Dual SIM, USB Host 3.0, NFC, ViFi 6 (802.11ak), eSIM i još mnogo toga.

Trajanje baterije takođe bi trebalo da zadovolji većinu korisnika. Google Pixel 6a ima kapacitet od 4.410 mAh i podržava brzo punjenje od 18W.

Sve ove specifikacije dokazuju da je Google definitivno na pravom putu sa Google Pixel 6a. Obećava da će ponuditi izuzetno korisničko iskustvo po izuzetnoj cijeni.

Sa Google Pixel 6a, Google pomjera granice onoga što uređaj srednjeg ranga može da uradi, a da i dalje drži svoju cijenu u okviru budžeta.

info
Odricanje odgovornosti: Informacije navedene u ovom članku zasnovane su na ličnom iskustvu našeg tima i izvorima trećih strana. Iako su uloženi svi napori da se pruže tačne i pouzdane informacije, čitaoci treba da budu svjesni da je ovo subjektivna procjena. Ovaj članak nije plaćen niti sponzorisan od bilo kojeg proizvođača ili trgovca.

Komentariši

Please enter your comment!
Please enter your name here