Početna Vijesti Honor je predstavio novi pametni telefon srednje klase – Honor 70 Lite

Honor je predstavio novi pametni telefon srednje klase – Honor 70 Lite

Honor je predstavio novi pametni telefon srednje klase – Honor 70 Lite. Telefon je opremljen 6,5-inčnim IPS ekranom sa HD + rezolucijom (1600 × 720 piksela). Brzina osvježavanja je 90 Hz.

Prednja kamera od 8 megapiksela smještena je u zarezu u obliku vodene kapljice. Ivice telefona su ravne. Na desnoj ivici, pored dugmića za kontrolu zvuka, nalazi se I skener prsta. Zadnje kamere su postavljene u kvadratnom bloku. Glavni senzor rezolucije 50 megapiksela. Tu su i dva “utikača” od 2 megapiksela. Honor 70 Lite je zasnovan na Snapdragon 480+ procesoru sa 5G podrškom. U prodaji je samo jedna konfiguracija memorije: 4+128 GB. Baterija ima kapacitet od 5000 mAh. Podržava brzo punjenje od 22,5W. Pokreće ga Android 12 (Magic UI 6.1).

info
Odricanje odgovornosti: Informacije navedene u ovom članku zasnovane su na ličnom iskustvu našeg tima i izvorima trećih strana. Iako su uloženi svi napori da se pruže tačne i pouzdane informacije, čitaoci treba da budu svjesni da je ovo subjektivna procjena. Ovaj članak nije plaćen niti sponzorisan od bilo kojeg proizvođača ili trgovca.

Komentariši

Please enter your comment!
Please enter your name here