Početna Vijesti Honor MagicOS 8.0 sa Android 14 ažuriranjem stiže na uređaje širom svijeta

Honor MagicOS 8.0 sa Android 14 ažuriranjem stiže na uređaje širom svijeta

Novi Honor MagicOS 8.0 korisnički interfejs zasnovan na Android 14 operativnom sistemu sa MagicLM AI modelom krenuo je na put do međunarodnih telefona.

Novi korisnički interfejs kompanije Honor, MagicOS 8.0, inače zasnovan na Android 14 operativnom sistemu, posle debitovanja u Kini početkom godine, konačno stiže i do uređaja u drugim delovima svijeta. Sam softver donosi MagicLM veliki jezički model, koji predstavlja vještačku inteligenciju na nivou platforme operativnog sistema, a ima sedam milijardi parametara.

Više korisnika iz raznih dijelova sveta je objavilo na Honor podforumu na platformi Reddit da su počeli da dobijaju MagicOS 8.0 na svojim Magic5 Pro telefonima. I dalje nije poznato koji će sve telefoni i kojim redosledom dobijati ažuriranje, ali to je definitivno krenulo da se dešava.

Nove funkcije su podjeljenje u sedam različitih kategorija, a novi interfejs je funkcioniše glatko i bez problema, piše pri preuzimanju ovog ažuriranja. Početni ekran sada dobija Magic Capsule i Quick Services funkcije, nešto što je nedostajalo u drugim MagicOS varijantama od kada je Honor postao nezavisna kompanija.

Korisnici sa MagicOS 8.0 će moći lakše da uređuju slike i video snimke, a tu je i duži vijek baterije sa dugo očekivanim Ultra Power Saving režimom uštede baterije. Uz to, novi softver donosi neke bezbjednosne funkcije kao što je Parallel Space – bezbjedni prostor za aplikacije, fotografije i video zapise koje želite da sakrijete od radoznalih očiju.

info
Odricanje odgovornosti: Informacije navedene u ovom članku zasnovane su na ličnom iskustvu našeg tima i izvorima trećih strana. Iako su uloženi svi napori da se pruže tačne i pouzdane informacije, čitaoci treba da budu svjesni da je ovo subjektivna procjena. Ovaj članak nije plaćen niti sponzorisan od bilo kojeg proizvođača ili trgovca.