Početna Vijesti HTC U23 Pro prikazan na prvim pravim snimcima

HTC U23 Pro prikazan na prvim pravim snimcima

Nakon prvih glasina o predstojećem izdanju U23 Pro, budući novitet brenda HTC pojavio se na insajderskim fotografijama. Zahvaljujući tome, postale su poznate i karakteristike njegovog dizajna i nekoliko ključnih tehničkih karakteristika.

Sudeći po slikama, HTC U23 Pro će dobiti ravan ekran sa okruglom rupom u gornjem delu za senzor prednje kamere. Na zadnjoj strani uređaja nalaziće se pravougaoni modul glavne kamere sa glavnim senzorom od 108 megapiksela i OIS-om, kao i tri pomoćna, čije su specifikacije još uvjek nepoznate. Skener otiska prsta će biti ugrađen u dugme za napajanje na bočnoj strani kućišta.

Druga serija slika pokazuje karakteristike uređaja: procesor Snapdragon 7 Gen1, 8 GB RAM-a (modifikacija sa 12 GB RAM-a je ranije viđena na Geekbench-u), disk od 256 GB i baterija od 4.600 mAh. Datum predstavljanja i cijena HTC U23 Pro još uvek nisu poznati.

info
Odricanje odgovornosti: Informacije navedene u ovom članku zasnovane su na ličnom iskustvu našeg tima i izvorima trećih strana. Iako su uloženi svi napori da se pruže tačne i pouzdane informacije, čitaoci treba da budu svjesni da je ovo subjektivna procjena. Ovaj članak nije plaćen niti sponzorisan od bilo kojeg proizvođača ili trgovca.

Komentariši

Please enter your comment!
Please enter your name here