Početna Gadgeti Pametni satovi Huawei ima novi pametni sat, a dizajn je inspirisan svemirom i raketama

Huawei ima novi pametni sat, a dizajn je inspirisan svemirom i raketama

Neki od vas vjerovatno već znaju da je ovo samo specijalno izdanje već postojećeg sata. Huawei Watch 4 Pro je nedavno predstavljen.

Huawei je podijelio dosta informacija o ovom satu. Na njemu se nalazi keramički okvir, a safirno staklo sa premazom poput dijamanta je tu da zaštiti ekran. Huawei tvrdi da je veoma težak.

Uz ovaj pametni sat dolazi i titanijumska narukvica. Vidite da je tamno siva po boji, ali ima i tamnocrvene akcente na prednjoj strani. Zapravo izgleda prilično privlačno sa stanovišta dizajna.

Ovaj pametni sat podržava Ultra Wide Band (UWB). Kompatibilan je sa automobilom Aito M9, koji je zajednički razvio Huawei. Može ga otključati, kontrolirati putem glasovnog unosa i više od toga.

Sat također podržava eSIM i ima 13 zdravstvenih indikatora za preciznije izvještavanje o zdravlju. Također ima 5 ATM ocijenjen za vodootpornost i težak je 68 grama. Sa prednje strane nalazi se 1,5-inčni AMOLED ekran rezolucije 466 x 466 piksela.

Kompatibilan je sa Android 8.0+ i iOS 13+ uređajima, dok mu je trajanje baterije oglašeno za 4,5 dana korištenja. Ako na kraju koristite način rada za uštedu baterije, ta baterija može trajati do 21 dan.

info
Odricanje odgovornosti: Informacije navedene u ovom članku zasnovane su na ličnom iskustvu našeg tima i izvorima trećih strana. Iako su uloženi svi napori da se pruže tačne i pouzdane informacije, čitaoci treba da budu svjesni da je ovo subjektivna procjena. Ovaj članak nije plaćen niti sponzorisan od bilo kojeg proizvođača ili trgovca.