Početna Vijesti Imamo prve detalje o Samsung Galaxy S24 Ultra telefonu

Imamo prve detalje o Samsung Galaxy S24 Ultra telefonu

Foto: IIIARK / Shutterstock.com

Očekuje se da će Samsung podići ljestvicu na novi nivo kada je u pitanju predstojeći Galaxy S24 Ultra model.

Južnokorejski gigant planira da implementira displej sa stopom osvježavanja od 144Hz u svoj naredni premijum uređaj, čime bi taj telefon postao prvi Galaxy model sa pomenutom stopom osvežavanja ekrana.

Uporedi cijene mobilnih telefona

Osvježavanje ekrana od 144Hz će omogućiti fluidnije animacije, što će posebno odgovarati gejmerima na telefonima, donijeće i brže učitavanje i ukupno brže performanse.

Prema nedavnim izvještajima, Galaxy S24 serija bi trebalo da ima i satelitsku konekciju, slično funkcijama koje trenutno nude Apple i Huawei.

Očekuje se da će Galaxy S24 seriju pokretati Snapdragon 8 Gen 3 čipset, koji bi trebalo da ponudi značajno bolje performanse u odnosu na aktuelnu generaciju. X-4 High-Performance CPU jezgro bi trebalod a ima za 15% bolji radni takt u odnosu na X-3 jezgro iz Snapdragon 8 Gen 2 čipa.

Pominju se i poboljšanja za kamere, pa će poboljšani 200MP senzor na Galaxy S24 Ultra modelu imati unaprijeđene mogućnosti zumiranja za telefoto kameru.

Naravno, potrebno je istaći da su sve ovo samo glasine u ovom trenutku i potrebno ih je uzeti sa dozom rezerve. Samsung zvanično još nije ništa potvrdio kada je u pitanju Galaxy S24 serija telefona.

info
Odricanje odgovornosti: Informacije navedene u ovom članku zasnovane su na ličnom iskustvu našeg tima i izvorima trećih strana. Iako su uloženi svi napori da se pruže tačne i pouzdane informacije, čitaoci treba da budu svjesni da je ovo subjektivna procjena. Ovaj članak nije plaćen niti sponzorisan od bilo kojeg proizvođača ili trgovca.