Početna Vijesti iPhone 15 od danas i u m:tel ponudi

iPhone 15 od danas i u m:tel ponudi

12. septembra Apple je predstavio novu seriju iPhone telefona: iPhone 15/15 Plus, iPhone 15 Pro/Pro Max.

Modeli iz serije iPhone 15 i iPhone 15 Plus su dobili funkciju koja je prošle godine bila rezervisana samo za Pro modele – Dynamic Island.

Ovaj izrez kamere donosi iste softverske i hardverske mogućnosti kao i skuplji modeli. Očekivano, ekrani dijagonale 6,1 i 6,7 inča i dalje koriste OLED tehnologiju. Novina za osnove modele serije 15 jeste i to da Apple donosi Pro glavnu kameru od 48 MP na regularne modele.

Uz A16 Bionic čipset koji i dalje pokreće ove modele bićete zadovoljni performansama u svakodnevnim zadacima, ali i u onim najzahtevnijim kao što je gejming i obrada videa. Tu je i novi UWB čip za precizno lociranje uređaja, a Apple obećava tri puta veći domet nego što je to bio slučaj sa U1 čipom.

Ono što je još važno je i to da je Lightning port zamenjen je USB-C portom tako da novi Apple telefoni koriste isti port kao i Android uređaji, ali i MacBook i iPad, čime je eliminisana potreba za nošenjem dodatnih kablova. Pored toga, iPhone sada podržava novi Qi2 standard bežičnog punjenja.

Pozovite 0800 50 000, posjetite najbliže m:tel prodajno mjesto ili www.mtel.ba i budite oduševljeni novim – iPhone 15!

info
Odricanje odgovornosti: Informacije navedene u ovom članku zasnovane su na ličnom iskustvu našeg tima i izvorima trećih strana. Iako su uloženi svi napori da se pruže tačne i pouzdane informacije, čitaoci treba da budu svjesni da je ovo subjektivna procjena. Ovaj članak nije plaćen niti sponzorisan od bilo kojeg proizvođača ili trgovca.

Komentariši

Please enter your comment!
Please enter your name here