Početna Vijesti Koji će Samsung pametni telefoni prvi dobiti Android 14 i kada?

Koji će Samsung pametni telefoni prvi dobiti Android 14 i kada?

Samsung podrška nastavlja da dijeli detalje o ažuriranju sa novim One UI 6.0 korisničkim interfejsom, koji još uvek nije zvanično predstavljen. Ovog puta, zaposlenik kompanije otkrio je vrijeme izlaska beta verzije i podržanih modela.

Jedan od korisnika je od Samsungove podrške saznao da će Android 14 beta verzija sa novim One UI 6.0 korisničkim interfejsom biti objavljena već sljedeće srijede, 2. avgusta, za pametne telefone serije Galaxy S23. Nedjelju dana kasnije, 9. avgusta, firmver će biti dostupan vlasnicima Galaxy A54 i Galaxy A34. U kojim zemljama će se testiranje održati nije precizirano. 

Ranije je, na sličan način, Samsungova podrška govorila o nekim od inovacija u One UI 6.0 : redizajn panela za obavještenja, podešavanja i standardne aplikacije, kao i druge grafičke i funkcionalne promene. Nema informacija o vremenu stabilnog izdanja, ali Samsung je prethodno ažurirao većinu svojih uređaja na Android 13 prije kraja prošle godine.

info
Odricanje odgovornosti: Informacije navedene u ovom članku zasnovane su na ličnom iskustvu našeg tima i izvorima trećih strana. Iako su uloženi svi napori da se pruže tačne i pouzdane informacije, čitaoci treba da budu svjesni da je ovo subjektivna procjena. Ovaj članak nije plaćen niti sponzorisan od bilo kojeg proizvođača ili trgovca.

Komentariši

Please enter your comment!
Please enter your name here