Početna Vijesti Lijepe vijesti za Xiaomi fanove: Kompanijin najbolji telefon stiže globalno

Lijepe vijesti za Xiaomi fanove: Kompanijin najbolji telefon stiže globalno

Prema navodima, ove godine će Xiaomijev najjači telefon biti objavljen na tržištima širom svijeta.

Nakon što je tokom 2021. godine Xiaomi Mi 11 Ultra bio veoma dobro prihvaćen, svi su s nestrpljenjem čekali objavu 12 Ultra modela. Ali kada je kineska kompanija objavila 12S Ultra, odlučila je da ga ne lansira globalno, navodno zbog nestašice čipova koja je zabeležena tokom 2022.

Ipak, ove godine se očekuje da Xiaomi 13 Ultra stigne na globalna tržišta. Ove informacije stižu od strane renomiranog izvora, dojavljivača Ice Univesrse.

Očekuje se da će Xiaomi 13 Ultra biti premijum telefon sa mkoćnim sistemom kamera, a takođe sus e pojavile neke skice koje ukazuju na izgled telefona.

Za sada nije poznato kada će 13 Ultra biti predstavljen, a neke informacije sugerišu da će se to desiti već tokom aprila. To bi bio presedan, jer je Xiaomi 12S Ultra bio objavljen u Kini tokom jula prošle godine.

Pored premijum kamera, koje su opptimizovane od strane kompanije Leica, Xiaomi 13 Ultra bi trebalo da koristi i Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 čipset, kao i MIUI 14 interfejs zasnovan na Androidu 13.

info
Odricanje odgovornosti: Informacije navedene u ovom članku zasnovane su na ličnom iskustvu našeg tima i izvorima trećih strana. Iako su uloženi svi napori da se pruže tačne i pouzdane informacije, čitaoci treba da budu svjesni da je ovo subjektivna procjena. Ovaj članak nije plaćen niti sponzorisan od bilo kojeg proizvođača ili trgovca.

Komentariši

Please enter your comment!
Please enter your name here