Početna Vijesti Motorola Edge 50 Pro – procurile informacije i prije zvaničnog objavljivanja

Motorola Edge 50 Pro – procurile informacije i prije zvaničnog objavljivanja

Motorola se sprema da lansira svoj najnoviji vodeći pametni telefon, Motorola Edge 50 Pro. 

Čini se da je Edge 50 Pro evolucija svog prethodnika, sa rafiniranim dizajnom sa zakrivljenom zadnjom pločom koja neprimjetno integriše modul kamere. Opcije boja će uključivati ​​crnu, ljubičastu i srebrnu varijantu s luksuznom teksturom vještačke kože na leđima.

Curenje sugeriše postavku s tri sočiva koja sadrži glavni senzor visoke rezolucije od 50 MP sa širokim otvorom blende f/1.4 za superiorne performanse pri slabom osvjetljenju. Ovo će vjerovatno biti praćeno ultraširokokutnim senzorom i telefoto objektivom sa impresivnom mogućnošću optičkog zuma od 6x. Kako bi dodatno poboljšao snimanje slike, priča se da sistem kamere uključuje laserski autofokus i optičku stabilizaciju slike.

Takođe, očekuje se da ekran bude veliki i impresivan 6,7-inčni panel sa glatkim osvežavanjem od 165 Hz. Ispod haube, Edge 50 Pro nosi moćnu snagu sa Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 procesorom. Najnoviji i najmoćniji čipset u trenutku njegovog izdavanja. Ovo će biti upareno sa izdašnih 12 GB RAM-a, osiguravajući izuzetne performanse za više zadataka i zahtjevne aplikacije.

info
Odricanje odgovornosti: Informacije navedene u ovom članku zasnovane su na ličnom iskustvu našeg tima i izvorima trećih strana. Iako su uloženi svi napori da se pruže tačne i pouzdane informacije, čitaoci treba da budu svjesni da je ovo subjektivna procjena. Ovaj članak nije plaćen niti sponzorisan od bilo kojeg proizvođača ili trgovca.

Komentariši

Please enter your comment!
Please enter your name here