Početna Vijesti Novi klon iPhone 14 Pro Max telefona košta samo 89 dolara

Novi klon iPhone 14 Pro Max telefona košta samo 89 dolara

Nakon što je Apple u septembru prošle godine predstavio iPhone 14 seriju telefona, imali smo priliku da viđamo različite kopije ovih uređaja. Sada izgleda da imamo i najpristupačniju među njima.

Na AliExpressu je na prodaju izlistan model pod nazivom i14 Pro Max, pokreće ga MediaTek čipset i nudi se po ceni koja je za do 90 procenata niža od one kod originalnog iPhone 14 Pro Max modela.
Ovaj iPhone klon stiže u nekoliko varijanti. Jači model koristi MediaTek MT 6753 čipset iz 2015. godne u kombinaciji sa 6GB RAM-a i 128GB prostora za skladištenje podataka.

Telefon ima i 6,5-inčni AMOLED displej, sa 120Hz stopom osvežavanja (što je sumnjivo s obzirom na cenu), Na poleđini se nalaze samo dva senzora: 16MP i 8MP. Sve napaja baterija kapaciteta 2800mAH.

Jeftinija varijanta koristi 6,8-inčni displej, a telefon pokreće MediaTek MT6889 čip. Tu je i 2GB RAM-a i 16GB skladišnog prostora. S prednje strane i na poleđini nalaze se kamere od 2MP.

Kada su u pitanju cene, varijanta sa 6GB RAM-a košta 126 dolara, dok se model sa 2GB RAM-a prodaje po ceni od 89,69 dolara.

info
Odricanje odgovornosti: Informacije navedene u ovom članku zasnovane su na ličnom iskustvu našeg tima i izvorima trećih strana. Iako su uloženi svi napori da se pruže tačne i pouzdane informacije, čitaoci treba da budu svjesni da je ovo subjektivna procjena. Ovaj članak nije plaćen niti sponzorisan od bilo kojeg proizvođača ili trgovca.

Komentariši

Please enter your comment!
Please enter your name here