Početna Vijesti OnePlus 12R debituje 23. januara naredne godine

OnePlus 12R debituje 23. januara naredne godine

Uz sve fokuse na OnePlus 12, lako je zaboraviti na još jedan nadolazeći OnePlus telefon – OnePlus 12R . Očekuje se da će uređaj biti lansiran na globalnom nivou zajedno sa OnePlus 12 u januaru i sada dobijamo naše najnovije specifikacije koje su procurile zahvaljujući pouzdanom tipsteru Maxu Jamboru .

OnePlus 12R je navodno opremljen zakrivljenim 6,78-inčnim LTPO 4.0 OLED ekranom sa adaptivnom brzinom osvježavanja od 1-120Hz i Gorilla Glass Victus 2 zaštitom. Uređaj će biti opremljen prošlogodišnjim vodećim čipsetom Snapdragon 8 Gen 2 uparen sa do 16 GB LPDDR5X RAM-a i 256 GB UFS 4.0 memorije.

Novo curenje također otkriva glavnu kameru od 50 MP koja koristi IMX890 senzor uz ultraširougaoni od 8 MP i makro objektiv od 2 MP. Takođe se očekuje da će telefon imati bateriju od 5.500 mAh sa brzim punjenjem od 100 W.

OnePlus 12R će doći u željezno sivoj i hladno plavoj bojama i očekuje se da će se njegov međunarodni debi poklopiti sa globalnim predstavljanjem OnePlus 12 koje je zakazano za 23. januar 2024. godine.

info
Odricanje odgovornosti: Informacije navedene u ovom članku zasnovane su na ličnom iskustvu našeg tima i izvorima trećih strana. Iako su uloženi svi napori da se pruže tačne i pouzdane informacije, čitaoci treba da budu svjesni da je ovo subjektivna procjena. Ovaj članak nije plaćen niti sponzorisan od bilo kojeg proizvođača ili trgovca.

Komentariši

Please enter your comment!
Please enter your name here