Početna Vijesti Poznat dizajn Samsung Galaxy Z Flip 6

Poznat dizajn Samsung Galaxy Z Flip 6

Samsung već radi na sljedećoj generaciji sklopivih pametnih telefona. Među novim uređajima imaćemo Samsung Galaxy Z Flip 6. Zahvaljujući pouzdanom tipsteru @OnLeaks x Smartprix, već imamo dobru predstavu o izgledu telefona. Renderi pokazuju da Galaxy Z Flip6 ne odstupa mnogo od svog prethodnika i da će ponoviti uobičajenu formulu. Osim dizajna, renderi potvrđuju i neke od karakteristika telefona.

Samsung Galaxy Z Flip6 se pojavljuje u boji lavande i zadržava kompaktan i moderan izgled od svog prethodnika. Video takođe promoviše jasan pogled na unutrašnji ekran od 6,7 inča telefona, kameru sa rupama i okvire. Dugme za napajanje, tasteri za podešavanje jačine zvuka i trake za antenu su pozicionirani slično kao kod prethodnog modela.

USB-C priključak, primarni zvučnik i mikrofon također ostaju nepromijenjeni na dnu pametnog telefona. Dimenzije su malo promjenjene. Postoji blagi porast dubine što bi moglo sugerisati veću bateriju. Kapacitet baterije jedan je od najvećih izazova koje proizvođači originalne opreme moraju savladati kada prave preklopne pametne telefone. Nadamo se da ćemo vidjeti dodatno povećanje za Galaxy Z Flip6.

Renderi takođe potvrđuju veličinu ekrana od 3,4 inča. Nema značajnih promjena u količini kamera ili okvira ekrana. Renderi također potvrđuju Mint boju i prikazuju njen mehanizam šarki. Još jednom, ne vidimo nikakvu značajnu promjenu u poređenju sa Samsung Galaxy Z Flip5.

Očekuje se da će novi sklopivi pametni telefon imati Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 ili Exynos 2400, zavisno o tržištu.

info
Odricanje odgovornosti: Informacije navedene u ovom članku zasnovane su na ličnom iskustvu našeg tima i izvorima trećih strana. Iako su uloženi svi napori da se pruže tačne i pouzdane informacije, čitaoci treba da budu svjesni da je ovo subjektivna procjena. Ovaj članak nije plaćen niti sponzorisan od bilo kojeg proizvođača ili trgovca.

Komentariši

Please enter your comment!
Please enter your name here