Početna Vijesti Predstavljen Redmi Note 12 Turbo Harri Potter Edition

Predstavljen Redmi Note 12 Turbo Harri Potter Edition

Redmi je na prezentaciji u Kini predstavio pametni telefon srednjeg ranga Note 12 Turbo. Posebna pažnja posvećena je specijalnom ograničenom izdanju, napravljenom u stilu „Hari Potera“.

Tehnički, Redmi Note 12 Turbo Harri Potter Edition se gotovo ne razlikuje od originalnog modela. Pametni telefon ima Snapdragon 7+ Gen 2 čip, 120Hz OLED ekran, bateriju od 5000mAh i kameru od 64MP sa optičkom stabilizacijom.

Uporedi cijene mobilnih telefona

Redmi Note 12 Turbo Harri Potter Edition dostupan je isključivo sa 12 GB RAM-a i 256 GB skladišnog prostora. Cijena pametnog telefona je 350 dolara. Redmi Note 13 Turbo u konfiguraciji od 12/256 GB je 30 dolara jeftiniji.

Pored telefona u kutiji, kupac će naći i dodatnu opremu, uključujući futrolu i naljepnice. Telefon se može kupiti zasebno sa stilizovanim slušalicama Redmi Buds 4. Njihova cijena je 60 dolara.

info
Odricanje odgovornosti: Informacije navedene u ovom članku zasnovane su na ličnom iskustvu našeg tima i izvorima trećih strana. Iako su uloženi svi napori da se pruže tačne i pouzdane informacije, čitaoci treba da budu svjesni da je ovo subjektivna procjena. Ovaj članak nije plaćen niti sponzorisan od bilo kojeg proizvođača ili trgovca.