Početna Vijesti Predstavljen Xiaomi Watch S3: zamjenjivi okvir i trajanje baterije do 15 dana

Predstavljen Xiaomi Watch S3: zamjenjivi okvir i trajanje baterije do 15 dana

Sat je opremljen AMOLED ekranom od 1,43 inča sa gustinom od 326 piksela po inču, svjetlinom od 600 nita i brzinom osvježavanja od 60 Hz. Tijelo od legure aluminijuma. Zamjenjivi okviri, koji će vam omogućiti promjenu dizajna sata prema željama korisnika, prodavaće se zasebno. Svaki okvir je imao svoj brojčanik. U prodaji će biti i kajiševi u različitim bojama.

Predstavljen Xiaomi Watch S3: zamjenjivi okvir i trajanje baterije do 15 dana
Xiaomi Watch S3 dostupne boje

Sat podržava praćenje otkucaja srca, dvofrekventno satelitsko pozicioniranje, praćenje kvaliteta sna, stresa i nivoa kiseonika u krvi. Trajanje baterije je do 15 dana. Uz aktiviran Always-On Display – do 5 dana.  

Postoji NFC i funkcija detekcije pada. Sat može automatski pokrenuti hitni poziv. Na raspolaganju je i više od 150 sportskih načina rada. Sistem koji se koristi je vlasnički HyperOS. 

info
Odricanje odgovornosti: Informacije navedene u ovom članku zasnovane su na ličnom iskustvu našeg tima i izvorima trećih strana. Iako su uloženi svi napori da se pruže tačne i pouzdane informacije, čitaoci treba da budu svjesni da je ovo subjektivna procjena. Ovaj članak nije plaćen niti sponzorisan od bilo kojeg proizvođača ili trgovca.

Komentariši

Please enter your comment!
Please enter your name here