Početna Vijesti Premijera Huawei P60 i Mate X3 zakazana za 23. mart

Premijera Huawei P60 i Mate X3 zakazana za 23. mart

Nakon nekoliko insajderskih informacija i primjera kamera, Huawei P60 i Huawei Mate X3 će biti zvanično predstavljeni u Pekingu za desetak dana.

Premijera Huawei P60 i Mate X3 je zakazana za 23. mart u 14:30h po lokalnom vremenu, a pored ova dva vodeća modela, Huawei sigurno planira da prikaže još novotarija.

Huawei zvanični Weibo post ne otkriva nikakve dodatne detalje, ali možemo očekivati da će se novi tizeri pojavljivati sve češće kako se približavamo datumu događaja. Na osnovu najnovijih glasina, Huawei P60 serija će se sastojati od najmanje dva uređaja – Osnovnog Huawei P60 i P60 Pro modela.

Huawei P60 Pro bi trebalo da donese par modula kamere od 50 MP sa glavnim Sony IMX888 senzorom za glavnu i IMX858 senzorom za ultraširoku kameru. Za 3,5x telefoto kameru se brine OmniVision OV64B senzor od 64 MP. Osnovni Huawei P60 telefon bi trebalo da se pojavi sa glavnom kamerom od 52 MP (IMX789) zajedno sa ultraširokim modulom od 50 MP (IMX858) i telefoto kamerom rezolucije 16 MP (IMX351). Oba telefona bi trebalo da koriste Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, u svojoj 4G verziji.

Ostaje da se vidi i da li će Huawei promjeniti svoj sistem sklapanja telefona, koji se otvaraju sa spoljne strane, a ne kao većina drugih, sa unutrašnje.

info
Odricanje odgovornosti: Informacije navedene u ovom članku zasnovane su na ličnom iskustvu našeg tima i izvorima trećih strana. Iako su uloženi svi napori da se pruže tačne i pouzdane informacije, čitaoci treba da budu svjesni da je ovo subjektivna procjena. Ovaj članak nije plaćen niti sponzorisan od bilo kojeg proizvođača ili trgovca.

Komentariši

Please enter your comment!
Please enter your name here