Početna Vijesti Procurila je oprema i desetine zvaničnih rendera Motorola Razr 50 i Razr...

Procurila je oprema i desetine zvaničnih rendera Motorola Razr 50 i Razr 50 Ultra

O Razr 50 Ultra se već dugo priča, ali o prošlogodišnjem nasljedniku osnovne Razr 40 nije bilo ni riječi. Do sada. Kao i obično, najviše informacija nam donosi čuveni leaker Evan Blass, koji već nekoliko godina ima veoma dobre izvore u Lenovo-u . Tako ne dobijamo samo informacije o oba nadolazeća fleksibilna telefona, već i desetine zvaničnih rendera svih varijanti boja nadolazećih modela.

Prije svega, čini se da su specifikacije Razr 50 i Razr 50 Ultra malo pomiješane. Kao što slike pokazuju, osnovni Razr 50 će ove godine izgledati u suštini kao rebrendirani Razr 40 Ultra sa zadnjom stranom od vještačke kože. Ovaj telefon će imati 6,9-inčni Full HD pOLED ekran sa frekvencijom od 120Hz i 3,6-inčni pOLED ekran od 120Hz. Unutra nalazimo još nenajavljeni Dimensity 7.300X procesor , lijepu veliku bateriju od 4.200mAh i glavnu kameru od 50MP, 13MP širokougaoni senzor od prošle godine i 32MP prednju kameru.

Uporedi cijene mobilnih telefona

Razr 50 Ultra možete prepoznati po različitim bojama leđa, a prije svega po većem vanjskom ekranu. Dok će inače identičan unutrašnji panel primati samo nepotrebnu frekvenciju od 165Hz, vanjski panel će navodno porasti na 4 inča . Osim toga, širokougaoni senzor na zadnjoj strani biće zamijenjen novim senzorom od 50 Mpx, koji bi trebao biti 2x telefoto objektiv. Baterija će tada biti smanjena na 4.000 mAh , a procesor će biti nadograđen na Snapdragon 8s Gen 3 , koji je, međutim, prema prvim testovima, po svojim mogućnostima ispod Snapdragona 8 Gen 2. Međutim, kao bonus, ovaj telefon bi konačno trebao imati IPX8 vodootpornost .

info
Odricanje odgovornosti: Informacije navedene u ovom članku zasnovane su na ličnom iskustvu našeg tima i izvorima trećih strana. Iako su uloženi svi napori da se pruže tačne i pouzdane informacije, čitaoci treba da budu svjesni da je ovo subjektivna procjena. Ovaj članak nije plaćen niti sponzorisan od bilo kojeg proizvođača ili trgovca.