Početna Vijesti Procurile slike Samsungovog Galaxy Fit 3

Procurile slike Samsungovog Galaxy Fit 3

Posljednji put kada je Samsung ažurirao svoju fitness tracker liniju bilo je tokom predstavljanja Galaxy Fit 2 još 2020. Od tada Južnokorejci nisu lansirali nasljednika nosivog uređaja. Ovih dana procurile su slike Galaxy Fit 3 sa značajnim poboljšanjima, barem izvana.

Ozbiljni fanovi Samsunga sigurno bi primijetili kako novi tracker ima pravougaono kućište sa mnogo većim ekranom od svog prethodnika. Nejasno je kakva je veličina ekrana u smislu veličine i omjera na osnovu fotografije koja je procurila. Kao referentnu tačku, Galaxy Fit 2 ima AMOLED ekran od 1,1 inča, što znači da bi Fit 3 mogao imati sličan tip panela.

Pored većeg ekrana, čini se da remen koristi odvojivi mehanizam sličan Fitbitovim trackerima i pametnim satovima. To je vidljivo i kod fizičkog dugmeta postavljenog na desnoj strani pored mikrofona. Ovo posljednje može ukazivati ​​na neki oblik podrške za glasovnog asistenta, a možda čak i za Bluetooth pozive.

Obzirom da nema dovoljno podataka, ali se sa sigurnošću može reći da će postojati senzori za praćenje otkucaja srca, nivo kiseonika u krvi i praćenje sna. Međutim, tek treba potvrditi da li će senzor temperature ili termometar biti dio dogovora.

Nije poznato kada će Samsung pokrenuti ili pustiti nosivi uređaj u prodaju, ali možda neće biti predaleko s obzirom na to kako je izgled već vidljiv na prikazanoj fotografiji.

info
Odricanje odgovornosti: Informacije navedene u ovom članku zasnovane su na ličnom iskustvu našeg tima i izvorima trećih strana. Iako su uloženi svi napori da se pruže tačne i pouzdane informacije, čitaoci treba da budu svjesni da je ovo subjektivna procjena. Ovaj članak nije plaćen niti sponzorisan od bilo kojeg proizvođača ili trgovca.

Komentariši

Please enter your comment!
Please enter your name here