Početna Vijesti Procurile specifikacije za OnePlus 12

Procurile specifikacije za OnePlus 12

One plus 11, koji je trenutno vodeći uređaj kineske kompanije, predstavljen je još u januaru. Kako se ispostavilo, već se radi na njegovom nasljedniku, a on će se, ne iznenađujuće, zvati OnePlus 12.

Prema novom curenju informacija iz obično pouzdanog izvora, OnePlus 12 će biti predstavljen u Kini u decembru. Kvalifikator „u Kini“ je važan jer bi se globalno izdanje moglo dogoditi nekoliko sedmica (ili mjeseci) nakon toga.

Telefon je trenutno u formi inženjerskog uzorka, a u ovom obliku ima Qualcomm Snapdragon Gen 3 čipset na čelu, 6,7-inčni QHD OLED ekran osjetljiv na dodir sa brzinom osvježavanja od 120 Hz i bateriju od 5000 mAh s podrškom za 100 W brze veze punjenje.

OnePlus 12 ima tri zadnje kamere: glavnu od 50 MP, ultraširoku od 50 MP i kameru sa periskopskim zumom od 64 MP, koja bi bila prva u OnePlus liniji, iako definitivno ne prva za matičnu kompaniju Oppo. Osim toga, na prvi pogled izgleda da nema mnogo uzbudljivih hardverskih nadogradnji – ekran je iste veličine kao i kod prethodnika, sa istom rezolucijom i brzinom osvježavanja, a upotreba čipa sljedeće generacije je prilično ujednačena za kurs.

Imajte na umu da smo još uvijek prilično rano u razvojnom ciklusu ovog telefona, s obzirom na to da je još sedam mjeseci od stvarnog lansiranja, tako da bi se stvari mogle promijeniti između sada i tada.

info
Odricanje odgovornosti: Informacije navedene u ovom članku zasnovane su na ličnom iskustvu našeg tima i izvorima trećih strana. Iako su uloženi svi napori da se pruže tačne i pouzdane informacije, čitaoci treba da budu svjesni da je ovo subjektivna procjena. Ovaj članak nije plaćen niti sponzorisan od bilo kojeg proizvođača ili trgovca.

Komentariši

Please enter your comment!
Please enter your name here