Početna Vijesti Radikalne promene: WhatsApp više neće biti isti

Radikalne promene: WhatsApp više neće biti isti

Iako se konstantno dodaju nove funkcije, ovog aputa radi se o velikoj inovaciji – vjerovatno i najvećoj do sada.

WhatsApp bi, naime, uskoro trebalo da postane “otvoren” i za aplikacije trećih strana. Ovo znači da ćete moći direktno iz WhatsApp-a da se dopisujete sa ljudima koji koriste Viber, Signal ili neku drugu sličnu aplikaciju.

Uporedi cijene mobilnih telefona

Meta, kompanija koja stoji iza ove aplikacije, odlučila se za tu funkciju zbog novog zakona koji će važiti u EU. WhatsApp, naime, spada u red ključnih aplikacija, pa se na njega odnose stroža pravila koja mora da poštuje.

O ovome se već neko vreme govori, ali još nema definitivnog datuma, osim što se zna da bi trebalo da nastupi uskoro. Sve u svemu, znamo da se poruke iz drugih aplikacija neće pojavljivati kao i ostale, već u posebnom inboksu.

info
Odricanje odgovornosti: Informacije navedene u ovom članku zasnovane su na ličnom iskustvu našeg tima i izvorima trećih strana. Iako su uloženi svi napori da se pruže tačne i pouzdane informacije, čitaoci treba da budu svjesni da je ovo subjektivna procjena. Ovaj članak nije plaćen niti sponzorisan od bilo kojeg proizvođača ili trgovca.