Početna Vijesti Samsung će izdati pametne satove Galaxy Watch Ultra i Galaxy Watch FE

Samsung će izdati pametne satove Galaxy Watch Ultra i Galaxy Watch FE

Očekuje se da će Samsung održati još jednu veliku prezentaciju 10. jula , na kojoj će, između ostalog, debitovati pametni sat Galaxy Watch 7. No, čini se da u ovoj liniji neće biti jedan i ne dva, već čak tri modela.

Neće biti iznenađenje što će linija uključivati Galaxy Watch 7 i Watch 7 Classic. Ranije se spekulisalo da će treći model biti Watch 7 Pro, ali očigledno to nije slučaj. Baza podataka o sertifikatima potvrđuje naziv Galaxy Watch Ultra. Za sada nema detalja o satu, ali sertifikacija svejedno potvrđuje njegovo postojanje.

Galaxy Watch Ultra nalazi se u bazi podataka sa tri broja: SM-L705U za SAD, SM-L705N za Koreju i SM-L705F za globalno tržište.

Po čemu će se Galaxy Watch Ultra razlikovati od običnih modela još uvijek nije poznato.

Osim toga, Samsung se priprema za izdavanje Galaxy Watch FE, koji bi, kao i pametni telefoni serije FE, trebao biti jeftinija alternativa premium modelima.

Ako vam ova imena zvuče poznato – ne znate. Izgleda da je Samsung odlučio krenuti stopama Applea, koji u svom asortimanu ima robusni Apple Watch Ultra i pristupačni Apple Watch SE.

info
Odricanje odgovornosti: Informacije navedene u ovom članku zasnovane su na ličnom iskustvu našeg tima i izvorima trećih strana. Iako su uloženi svi napori da se pruže tačne i pouzdane informacije, čitaoci treba da budu svjesni da je ovo subjektivna procjena. Ovaj članak nije plaćen niti sponzorisan od bilo kojeg proizvođača ili trgovca.