Početna Gadgeti Samsung Galaxy Buds Plus

Samsung Galaxy Buds Plus

Što se tiče dizajna, Samsung Galaxy Buds Plus je sličan svom prethodniku sa samo odličnim izmjenama. Kućište ima pravougaoni oblik sa zaobljenim ivicama. Sa težinom od samo 39,6 grama, kućište za punjenje je izuzetno lagano i može lako da stane u vaš džep.

Na zadnjoj strani kućišta je USB Tipe-C port za punjenje. Futrola ima veoma glatku završnu obradu, dajući joj vrhunski izgled. Takođe, kućište je kompaktne veličine i može se otvoriti samo jednom rukom.

Što se tiče slušalica, one su smeštene unutar kućišta sa pristojnim magnetom koji ih drži na mjestu. Vrhovi su pravilnog okruglog oblika sa silikonskim čepovima i prilagođenim dizajnom za uši. Spoljašnja strana slušalica ima kapacitivno dugme koje možete da koristite za radnje kao što su promjena numere, podešavanje jačine zvuka i još mnogo toga. Postoji po jedan mikrofon i LED lampica na svakoj od slušalica.

Slušalice ispunjavaju većinu ušnog kanala, ali malo vire iz ušiju zbog dizajna. Dakle, ako nosite slušalice dok ležite u krevetu, to može izazvati malo nelagodnosti jer će smetati i zapinjati. Međutim, kada hodate, trčite ili radite vježbe, slušalice su stabilne i ne ispadaju, što je svakako veliki plus. Samsung Galaxy Buds Plus ima samo IPKS2 ocjenu, što znači da dobro rade u slučaju znojenja, ali nisu dovoljno idealne kada ste na laganoj kiši ili u bazenu ili na plaži.

Kvalitet zvuka Samsung Galaxy Buds Plus

Samsung Galaxy Buds Plus koristi sistem sa dva drajvera koji rezultira impresivnim kvalitetom zvuka. Moćan bas i bogat, topao zvuk će vas prijatno iznenaditi. Slušalice mogu uhvatiti visoke, niske i srednje tonove. Međutim, ipak su srednji tonovi mnogo jasniji u poređenuu sa ekstremima sa jedne i druge strane.

Što se tiče kvaliteta poziva, unutrašnji mikrofoni rade jednostavno najbolje. Najveća mana slušalica je to što ne dolaze sa aktivnim poništavanjem buke. Dakle, u slučaju da nosite slušalice u prepunom prostoru sa mnogo buke, budite spremni da čujete i spoljašnju buku kada slušate pjesme ili gledate filmove.

Ovo, međutim, može biti odlučujući faktor samo kada tražite potpunu izolaciju.

Trajanje baterije i punjenje Samsung Galaxy Buds Plus

Vrijeme reprodukcije koje nudi Samsung Galaxy Buds Plus je zapanjujuće, posebno za cijenu koju plaćate. U poređenju sa originalnim Galaxy Buds slušalicama, ove TWS (True Wireless Stereo) slušalice imaju mnogo duži vijek trajanja baterije. Kompanija tvrdi da nudi 11 sati punjenja sa slušalicama i dodatnih 11 sati punjenja sa futrolom za punjenje.

To znači da dobijate ukupno 22 sata vremena reprodukcije sa Samsung Galaxy Buds Plus. Vrijeme reprodukcije od 11 sati je dovoljno dobro za slušalice, ali je malo manje za futrolu za punjenje. Naročito kada druge slušalice kao što su Apple AirPods nude 20 sati punjenja sa futrolom.

Trebaće vam oko 1,5 sat da potpuno napunite kućište. Pored toga, Samsung Galaxy Buds Plus podržava i brzo punjenje. Dakle, možete dobiti 1 sat napunjenosti za samo 3-4 minuta punjenja. Takođe, kućište može ponuditi jedno dodatno puno punjenje slušalicama.

Samsung Galaxy Buds Plus dolazi sa Bluetooth verzijom 5.0, što rezultira bržom i stabilnijom vezom.

Podešavanje slušalica je prilično jednostavno, a to možete učiniti bilo Bluetooth uparivanjem ili putem namjenske Samsung Galaxy Buds Plus aplikacije. Ova aplikacija je dostupna i za iOS i za Android korisnike. Štaviše, Samsung Galaxy Buds Plus nudi funkcije višestrukog uparivanja. To znači da možete da povežete slušalice sa nekoliko uređaja bez potrebe da ih ponovo uparujete svaki put kada ih koristite.

Samsung Galaxy Buds Plus dolazi sa kontrolom na dodir. Dakle, možete kucnuti spoljašnjost slušalice jednom, dvaput ili tri puta i pustiti ih da izvrše akciju. Slično tome, ako dugo pritisnete bilo koji od slušalica, on će aktivirati glasovnog asistenta, podesiti jačinu zvuka ili uključiti pojačanje ambijentalnog zvuka. Možete dodatno da prilagodite kontrole i modifikujete zvuk pomoću aplikacije Samsung Galaxy Buds Plus. Kontrola dodirom može izgledati pomalo neprijatno u početku, ali naučićete da je lako kontrolišete bez pritiska na uši.

Samsung Galaxy Buds Plus imaju pristojan zvuk, produženo trajanje baterije i čvrstu konstrukciju, zbog čega su ove slušalice bile jedne od najboljih u svom vremenu. Međutim, danas već imamo mnogo nedavno lansiranih slušalica kao što su Nothing Ear Stick, Soni VF-LS900N i više koje nude bolji kvalitet zvuka i funkcije od Samsung Galaxy Buds Plus.

UPOREDI CIJENE Samsung Galaxy Buds Plus


Niste zadovoljni sa cijenom?
Obavjesti me o promjeni cijene za: Samsung Galaxy Buds+ Sky Blue - 349,00 KM

ZVANIČNI VIDEO Samsung Galaxy Buds Plus

https://youtu.be/ce_fqZoZlxA
info
Odricanje odgovornosti: Informacije navedene u ovom članku zasnovane su na ličnom iskustvu našeg tima i izvorima trećih strana. Iako su uloženi svi napori da se pruže tačne i pouzdane informacije, čitaoci treba da budu svjesni da je ovo subjektivna procjena. Ovaj članak nije plaćen niti sponzorisan od bilo kojeg proizvođača ili trgovca.

Komentariši

Please enter your comment!
Please enter your name here