Početna Vijesti Samsung Galaxy S23 FE stiže ranije od očekivanog

Samsung Galaxy S23 FE stiže ranije od očekivanog

Već neko vrijeme se priča o sljedećem Samsungovom Fan Edition telefonu. To će biti Samsung Galaxy S23 FE, a sada o njemu stižu nove informacije, koje ukazuju na njegovo skorije predstavljanje.

Samsung je do sada predstavio dvije generacije FE modela – Samsung Galaxy S20 FE i Samsung Galaxy S21 FE. Kompanija je preskočila Galaxy S22 FE, pa će tako ove godine stići Galaxy S23 FE.

Prema najnovijim izvještajima, prodaja Samsung Galaxy S23 serije značajno je opala ovog mjeseca, a nagađa se da bi prodaja za čitav drugi kvartal mogla biti 20% manja u poređenju sa prodajom Galaxy S22 serije u drugom kvartalu prošle godine. Ovakvo stanje moglo bi natjerati Samsung da ubrza sa predstavljanjem Galaxy S23 FE telefona.

Najnoviji izvještaj ukazuje na to da će Galaxy S23 FE biti predstavljen prije sklopivih Galaxy Z Fold 5 i Galaxy Z Flip 5 telefona, iako to nije bio prvobitni plan južnokorejske kompanije. Očekuje se da će ova dva telefona biti predstavljena u julu ili avgustu, što znači da bi Galaxy S23 FE mogao da stigne već sledećeg mjeseca, ili u julu mesecu.

Što se tiče specifikacija, ovaj telefon će stići sa glavnim senzorom kamere od 50 MP, a GalaxyClub prenosi da bi ovo mogao biti isti senzor od 50 MP koji posjeduju i Samsung Galaxy S22 i Samsung Galaxy S23.

Telefon bi trebao da stigne u dijve opcije memorije – 6 GB ili 8 GB RAM-a i dijve opcije unutrašnjeg skladišta – 128 GB i 256 GB. Ranije je otkriveno da bi ovaj telefon trebalo da pokreće isključivo Samsungov Exynos 2200, što bi bila razlika u odnosu na prethodni FE model, koji je stigao u dijve verzije – jednom sa Exynos i drugom sa Snapdragon procesorom.

info
Odricanje odgovornosti: Informacije navedene u ovom članku zasnovane su na ličnom iskustvu našeg tima i izvorima trećih strana. Iako su uloženi svi napori da se pruže tačne i pouzdane informacije, čitaoci treba da budu svjesni da je ovo subjektivna procjena. Ovaj članak nije plaćen niti sponzorisan od bilo kojeg proizvođača ili trgovca.

Komentariši

Please enter your comment!
Please enter your name here