Početna Vijesti Samsung Galaxy S24 serija debituje 17.01.2024. godine?

Samsung Galaxy S24 serija debituje 17.01.2024. godine?

Južnokorejski tehnološki gigant Samsung održaće novu Galaxy Unpacked prezentaciju 17. januara 2024. godine, piše SBS Biz. Na događaju će biti prikazana vodeći Galaxy S24 serija. Očekuje se da će se prezentacija održati u San Francisku.

Ako su informacije tačne, onda će se premijera novih pametnih telefona održati nekoliko sedmica ranije od njihovih prethodnika. Galaxy S23 je predstavljen početkom februara. Izvori kažu da Samsung namerava da Galaxy S24 napravi gotovo “najpametnijim pametnim telefonom u istoriji”. Telefoni će navodno biti opremljeni generativnom vještačkom inteligencijom i dobiće brojne AI funkcije.

Dizajn Galaxy S24 , Galaxy S24+ i Galaxy S24 Ultra već je otkriven renderima i ne očekuje se ništa radikalno novo po tom pitanju. Hardver se mora ažurirati – telefoni će raditi na Snapdragon 8 Gen 3 čipu sa povećanom frekvencijom. Na nekim tržištima novi proizvodi će biti objavljeni sa brendiranim Exynos 2400.

info
Odricanje odgovornosti: Informacije navedene u ovom članku zasnovane su na ličnom iskustvu našeg tima i izvorima trećih strana. Iako su uloženi svi napori da se pruže tačne i pouzdane informacije, čitaoci treba da budu svjesni da je ovo subjektivna procjena. Ovaj članak nije plaćen niti sponzorisan od bilo kojeg proizvođača ili trgovca.

Komentariši

Please enter your comment!
Please enter your name here