Početna Vijesti Samsung Galaxy Z Flip5 dobija novu šarku, veći spoljni ekran…

Samsung Galaxy Z Flip5 dobija novu šarku, veći spoljni ekran…

Uz Galaxy Z Fold5, predstavljena je i novi Galaxy Z Flip5p. Telefon je pretrpio izraženije promene nego Flip5, pošto Samsung ne samo da je koristio novu šarku, već je i povećao veličinu spoljašnjeg ekrana za 3,78 puta. 

Kao i Galaxy Z Fold5, novi Galaxy Z Flip5 sada se sklapa bez razmaka između polovina. Ali glavna razlika u odnosu na prethodnika je veći ekran Flex Window od 3,4 inča, koji korisnicima otvara više opcija. Na primjer, može prikazati razne vidžete, muzički plejer za kontrolu reprodukcije, brza podešavanja, fotografije, obaveštenja i druge informacije. 

U unutrašnjosti korisnika dočekuje 6,7-inčni Dynamic AMOLED 2X ekran rezolucije 2640×1080 piksela i dinamičkog osvježavanja od 1 do 120 Hz. Gadžet je takođe dobio Snapdragon 8 Gen 2 za Galaxy procesor i 8 GB RAM-a. Što se tiče skladišnog prostora, dostupne su opcije od 256 GB i 512 GB. Za autonomiju je odgovorna baterija od 3400 mAh sa podrškom za punjenje od 25 vati.

Spolja, novitet ima dvostruku kameru sa širokougaonim glavnim i ultraširokougaonim modulima od 12 megapiksela, a unutra je u ekran ugrađena još jedna kamera rezolucije 10 megapiksela. Istovremeno, eksterni ekran vam omogućava da se snimite glavnom kamerom.

info
Odricanje odgovornosti: Informacije navedene u ovom članku zasnovane su na ličnom iskustvu našeg tima i izvorima trećih strana. Iako su uloženi svi napori da se pruže tačne i pouzdane informacije, čitaoci treba da budu svjesni da je ovo subjektivna procjena. Ovaj članak nije plaćen niti sponzorisan od bilo kojeg proizvođača ili trgovca.

Komentariši

Please enter your comment!
Please enter your name here