Početna Vijesti Samsung počinje testiranje One UI 7.0 za seriju Galaxy S24

Samsung počinje testiranje One UI 7.0 za seriju Galaxy S24

Samsung je još uvijek u procesu uvođenja One UI 6.1 na neke od svojih starijih vodećih modela. Međutim, to ne znači da ne može raditi na novoj iteraciji korisničkog sučelja dok se isporučuje trenutna verzija.

U stvari, pouzdano znamo da je Samsung već započeo testiranje One UI 7.0 za Galaxy S24 seriju. SamMobile izvještava da se novi firmver sa brojem verzije S928BXXU2BXE2 upravo pojavio na Samsungovim serverima.

Očigledno, pošto je četvrto slovo s desne strane promijenjeno iz A u B, to znači da je ovo sljedeći veliki One UI nastavak. Ostaje da se vidi kako će Samsung nazvati sljedeću veliku verziju One UI, ali važno je da je Galaxy S24 serija prva koja će dobiti veliku softversku nadogradnju.

Nova verzija One UI-a je uočena na evropskim serverima, pa možemo pretpostaviti da je upravo tu Samsung testira. Očigledno, prerano je reći šta je Samsung pripremio za svoje fanove, ali pošto je ovo veliko ažuriranje, verovatno je prepun poboljšanja i novih funkcija.

info
Odricanje odgovornosti: Informacije navedene u ovom članku zasnovane su na ličnom iskustvu našeg tima i izvorima trećih strana. Iako su uloženi svi napori da se pruže tačne i pouzdane informacije, čitaoci treba da budu svjesni da je ovo subjektivna procjena. Ovaj članak nije plaćen niti sponzorisan od bilo kojeg proizvođača ili trgovca.