Početna Vijesti Samsung radi na Galaxy Watch FE!

Samsung radi na Galaxy Watch FE!

Samsung radi na Galaxy Watch FE, što znači da bi 2024. mogla biti više FE-a nego bilo koja druga godina prije nje, s obzirom na to da smo također nedavno čuli mrmljanje o Galaxy Z Fold FE i Galaxy Z Flip FE i S24 FE koji također stižu .

Rečeno je da Watch FE ima specifikacije vrlo slične onima Galaxy Watch4 iz 2021. godine, što je sve samo ne ohrabrujuće. Pre nekog vremena, glasine su tvrdile da će Samsung lansirati model Galaxy Watch4 (2024), ali izgleda da je ovaj od tada preimenovan u Galaxy Watch FE.

Njegove tačne specifikacije nisu objavljene, ali se očekuje da će biti vrlo blizu gore pomenutom Galaxy Watch4 , i naravno lansirati po nižoj cijeni u odnosu na nadolazeću seriju Galaxy Watch7.

info
Odricanje odgovornosti: Informacije navedene u ovom članku zasnovane su na ličnom iskustvu našeg tima i izvorima trećih strana. Iako su uloženi svi napori da se pruže tačne i pouzdane informacije, čitaoci treba da budu svjesni da je ovo subjektivna procjena. Ovaj članak nije plaćen niti sponzorisan od bilo kojeg proizvođača ili trgovca.