Početna Vijesti Samsung sprema nadogradnju za Galaxy S23 seriju

Samsung sprema nadogradnju za Galaxy S23 seriju

Samsung je početkom prošlog meseca predstavio Galaxy S23 seriju, dok je krajem istog meseca ona dobila i prvu nadogradnju. Prema najnovijim informacijama, Samsung sprema novu nadogradnju za Galaxy S23 modele, i to ne bilo kakvu.

Poznati dojavljivač Ice Universe prenosi informaciju da južnokorejska kompanija sprema “veliko ažuriranje” za Galaxy S23 seriju, a koje će se, pre svega, odnositi na optimizaciju kamere telefona.

Manji broj korisnika Galaxy S23 modela istakao je da ima neke probleme s kamerom telefona, ali Samsung izgleda radi na velikoj nadogradnji koja će u velikoj meri optimizovati rad kamere Galaxy S23 telefona. Gore pomenuti dojavljivač dodaje da će Night Mode biti jedna od funkcija koja će biti poboljšana nadolazećom nadogradnjom.

Krajem prošlog meseca Galaxy S23, Galaxy S23+ i Galaxy S23 Ultra dobili su svoju prvu nadogradnju, koja je manja i uključuje bezbednosnu zakrpu za februar ove godine. Sama zakrpa donosi 48 bezbednosnih poboljšanja za Android 13, kao i sedam poboljšanja za One UI 5.0. Nadogradnja je teška oko 500 MB za Samsung Galaxy S23 i Samsung Galaxy S23+, dok je nešto veća za Samsung Galaxy S23 Ultra.

Sada će Galaxy S23 trojac dobiti i drugu nadogradnju nakon predstavljanja, ali ona će biti mnogo važnija za korisnike ovih telefona.

Inače, Samsung je veliku pažnju na predstavljanju Galaxy S23 serije posvetio fotografskim mogućnostima telefona, a naročito sposobnostima kamera Galaxy S23 Ultra modela.

Tako Samsung Galaxy S23 Ultra ima novi 200 MP glavni senzor kamere, ultraširoki senzor od 12 MP, telephoto senzor od 10 MP i periskopski senzor od 10 MP. S prednje strane se nalazi selfi kamera od 12 MP.

info
Odricanje odgovornosti: Informacije navedene u ovom članku zasnovane su na ličnom iskustvu našeg tima i izvorima trećih strana. Iako su uloženi svi napori da se pruže tačne i pouzdane informacije, čitaoci treba da budu svjesni da je ovo subjektivna procjena. Ovaj članak nije plaćen niti sponzorisan od bilo kojeg proizvođača ili trgovca.

Komentariši

Please enter your comment!
Please enter your name here