Početna Vijesti Serija Motorola Razr 50 će biti lansirana 25. juna

Serija Motorola Razr 50 će biti lansirana 25. juna

Motorola je konačno objavila zvanični datum lansiranja dugo očekivane serije Razr 50! Očekuje se da će serija Razr 50 uključiti dva različita sklopiva telefona: Razr 50 i Razr 50 Ultra.

Ranije su se pojavili mnogi detalji o seriji Razr 50. Specifikacije i slike telefona dostupne su na mreži. U Motorola-inoj Weibo objavi, kompanija se nije direktno pominjala na seriju Razr 50. Međutim, na Weibo-u su zvanično objavili da će “Razr 2024 serija” biti predstavljena u junu 2025. godine, a velika je vjerovatnoća da su to Razr 50 i Razr 50 Ultra.

Uporedi cijene mobilnih telefona

Ranije se Motorola Razr 50 pojavio na Geekbench-u sa MediaTek Dimensity 7300X čipsetom. Uz to, telefon će doći sa 8 GB RAM-a i isporučivat će se sa Androidom 14. Razr 50 takođe ima 33W brzo punjenje i kapacitet baterije od 4.200 mAh. Ostale procurele specifikacije sklopivog telefona uključuju 6,9-inčni pOLED 120Hz glavni ekran, 3,6-inčni OLED sekundarni ekran i 50MP + 13MP dvostruku zadnju kameru.

Razr 50 Ultra, s druge strane, dolazi sa mnogo moćnijim Snapdragon 8s Gen 3 čipsetom i podržavat će brzo punjenje od 45 W. Jedina mana Ultra modela u odnosu na obični model je kapacitet baterije od 4000 mAh. To bi moglo biti zato što Motorola ima za cilj da proizvede kompaktni vodeći sklopivi uređaj. Očekuje se da će Motorola Razr 50 Ultra imati elegantniji dizajn od svog prethodnika, Razr 40 Ultra.

Pošto je datum lansiranja sada otkriven, jedino što preostaje jeste da sačekate događaj lansiranja. Telefoni će prvi put biti predstavljeni u Kini 25. juna.

info
Odricanje odgovornosti: Informacije navedene u ovom članku zasnovane su na ličnom iskustvu našeg tima i izvorima trećih strana. Iako su uloženi svi napori da se pruže tačne i pouzdane informacije, čitaoci treba da budu svjesni da je ovo subjektivna procjena. Ovaj članak nije plaćen niti sponzorisan od bilo kojeg proizvođača ili trgovca.