Početna Vijesti Stigao je Google Pixel Fold

Stigao je Google Pixel Fold

Google je na svojoj godišnjoj konferenciji predstavio nove proizvode, Pixel Fold i Pixel Tablet, kao i ambiciozne planove za ekspaniziju četbota Bard i razvoj novog AI sistema PaLM 2.

Telefon Pixel Fold ne donosi mnogo iznenađenja u odnosu na glavne konkurente, Samsungov Galaxy Z Fold i Galaxy Z Flip, a njegova cijena za američko tržište je 1.646 evra, prenosi CNN.

Predstavljen je i novi smartfon Pixel 7a, sa poboljšanim funkcijama kamere i Google čipom Tensor G2, a njegova cijena u Google prodavnici je 456 evra.

Google Pixel Tablet je namjenjen prije svega domaćinstvima, sa dijagonalom ekrana od 11 inča, a njegova cijena je takođe 456 evra.

Američka kompanija je najavila i da će Google sistem vještačke inteligencije Bard biti uskoro dostupan u 120 zemalja sveta, na 40 jezika.

Google će razvijati novi sistem vještačke inteligencije PaLM 2 koji treba da bude glavni konkurent popularnom ChatGPT-4 kompanije OpenAI, navodi se u saopštenju Googlea.

info
Odricanje odgovornosti: Informacije navedene u ovom članku zasnovane su na ličnom iskustvu našeg tima i izvorima trećih strana. Iako su uloženi svi napori da se pruže tačne i pouzdane informacije, čitaoci treba da budu svjesni da je ovo subjektivna procjena. Ovaj članak nije plaćen niti sponzorisan od bilo kojeg proizvođača ili trgovca.

Komentariši

Please enter your comment!
Please enter your name here