Početna Vijesti Poznate karakteristike Galaxy S23 FE

Poznate karakteristike Galaxy S23 FE

Poznate karakteristike Galaxy S23 FE
Poznate karakteristike Galaxy S23 FE

Portal My Drivers otkrio je glavne karakteristike pametnog telefona Samsung Galaxy S23 FE. Biće opremljen 6,3-inčnim ekranom rezolucije 2340×1080 piksela i prilagodljivom brzinom osvježavanja do 120 Hz. Rezolucija glavne kamere bi trebala biti 50 megapiksela (OIS), ultraširokokutne 8 megapiksela. Najavljene su i prednja kamera od 10 megapiksela i telefoto kamera od 12 megapiksela. Za autonomiju bi trebala biti odgovorna baterija od 4.500 mAh sa brzim punjenjem od 25 W. 

Hardversku platformu mogu predstavljati dva procesora. Za zemlje Sjeverne Amerike ovo je Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1, za ostala tržišta – Exynos 2200. RAM memorije će biti samo 8 GB, a kapacitet interne memorije će biti 128 ili 256 GB. Procijenjena cijena pametnog telefona neće premašiti 550 dolara, a izlazak bi trebao biti održan u oktobru.

info
Odricanje odgovornosti: Informacije navedene u ovom članku zasnovane su na ličnom iskustvu našeg tima i izvorima trećih strana. Iako su uloženi svi napori da se pruže tačne i pouzdane informacije, čitaoci treba da budu svjesni da je ovo subjektivna procjena. Ovaj članak nije plaćen niti sponzorisan od bilo kojeg proizvođača ili trgovca.

Komentariši

Please enter your comment!
Please enter your name here