Početna Gadgeti Pametni satovi Xiaomi Watch S1 Pro – vrhunski pametni sat klasičnog dizajna

Xiaomi Watch S1 Pro – vrhunski pametni sat klasičnog dizajna

Xiaomi Watch S1 Pro je oličenje sinergije klasičnog dizajna i moderne tehnologije. Pedantno izrađen od vrhunskih materijala koji odišu izdržljivošću i stilom, ovaj sat se takođe može pohvaliti izvanrednim AMOLED ekranom od 1,47 inča, rotirajućom krunom i staklom od safirnog kristala otpornog na ogrebotine koje obezbjeđuje dugotrajnu funkcionalnost.

Dolazi u dvije različite varijante boja. Jedna varijanta uključuje srebrnu futrolu sa braon kožnom trakom, a druga crnu futrolu sa crnom fluoro gumenom trakom, a obe se mogu prilagoditi sa više od 100 brojčanika za svaki ukus. Štaviše, univerzalna igla za sat omogućava laku zamjenu kaiša, povećavajući svestranost uređaja još više.

Napredne mogućnosti sinhronizacije ovog pametnog sata  eliminišu vremensko kašnjenje u prijemu obavještenja između uređaja, obezbjeđujući glatko korisničko iskustvo bez ikakvog kašnjenja. Sat takođe ima izuzetno fluidnu funkciju uparivanja, koja je ekskluzivna za Xiaomi pametne telefone.

Xiaomi Watch S1 Pro prati više od 100 informacija u realnom vremenu. Tako ćete biti sigurni da su vaši sportski parametri negde cijenjeni. Postoji čak 10 programa za trkače (fitnes, trčanje, hodanje, sagorijevanje masti, izdržljivost, jačanje pluća…) Postoje, naravno, funkcije za praćenje zdravstvenih podataka (sagorjele kalorije, intenzitet vježbanja, praćenje sna, puls, praćenje kiseonika u krvi…).

Baterija je od 500 mAh i može se puniti bilo kojim Qi bežičnim punjačem, ali Xiaomi je ponudio vlastiti magnetni punjač koji se dobro pričvršćuje na poleđinu. Bežično punjenje može napuniti uređaj do 100% za samo 85 minuta.

Baterija traje do 14 dana, uređaj se brzo puni, a samo desetominutno punjenje će omogućiti još najmanje dva dana normalnog korišćenja.

Sat je opremljen snažnim zvučnikom, a algoritam za poništavanje buke omogućava korisnicima da komuniciraju glatko i jasno kada obavljaju Bluetooth pozive preko sata.

Xiaomi Watch S1 Pro dostupan je za prodaju po početnoj cijeni od 324 evra preko zvaničnih Xiaomi kanala.

info
Odricanje odgovornosti: Informacije navedene u ovom članku zasnovane su na ličnom iskustvu našeg tima i izvorima trećih strana. Iako su uloženi svi napori da se pruže tačne i pouzdane informacije, čitaoci treba da budu svjesni da je ovo subjektivna procjena. Ovaj članak nije plaćen niti sponzorisan od bilo kojeg proizvođača ili trgovca.

Komentariši

Please enter your comment!
Please enter your name here